13.05.20

Користувачі вже скучили за бібліотекою і за книгою, так само як і книга чекає свого читача. Карантин триває, але робота бібліотекарів продовжується дистанційно. 

Хочемо представити вашій увазі серію цікавих книг, які є в нашій бібліотеці, а саме: “Видатні українці” та “Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей”.


Серія книжок “Видатні українці” розповість про життя цих величних людей, які змінили світ на краще й подарували нам геніальні ідеї та винаходи. Кожна історія написана таким чином, що її буде цікаво читати дорослим разом з дітьми. Спільне читання та обговорення – найприємніший спосіб проведення дозвілля і найефективніший спосіб виховання.

   
Серія “Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей” – це унікальний проєкт, який сприяє набагато якіснішому дозвіллю батьків і дітей. Книги серії написані в захоплюючій і доступній формі, що робить сам процес читання не нудним і корисним. Діти поринають  у неймовірні пригоди персонажів та відкривають для себе життя головних героїв - видатних людей усіх часів.


                                                                                  










Бажаємо Всім здоров'я і до зустрічі в бібліотеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар