13.04.21

Літературні шедеври на великому екрані

 Пропонуємо вашій увазі віртуальну книжкову виставку "Літературні шедеври на великому екрані", де представлені книги, за мотивами яких створено фільми. Книжкова виставка знайомить з літературою та улюбленими кінокадрами.


  • Загребельни П. "Роксолана" - роман присвячений долі дружини турецького султана Сулеймана І - полонянки Насті Лісовської,  яка відігравала значну роль у політичному житті Туреччини.
  • Гюнтекі Р.-Н. "Пташка співуча" - перший і найвідоміший роман Гюнтекіна, який відразу приніс йому популярність і майже протягом століття залишається улюбленим у читачів багатьох країн.
  • Роздобудько І. "Гудзик" - у цьому романі немає смертей і катаклізмів, але трагічне непорозуміння між головними героями спричиняє драматичні події. А тим часом янгол грає маленьким загубленим гудзиком...
  • Браун Д. "Код да Вінчі" - інтрига, навколо якої розгортаються події роману, пов'язана з одвічною загадкою людства: походження, родина Ісуса Христа. Відповідь на цю загадку активно, але з ризиком для власного життя шукають герої книги - гарвадський учений Роберт Ленгдон та його супутниця, криптолог Софі.
  • Мітчел М. "Розвіяні вітром" - шалене кохання головних героїв роману Скарлет О'Гара та Рета Батлера спалахує в один з найскладніших періодів життя США - під час Громадянської війни Півдня та Півночі. Про таку любов можна мріяти все життя, але не кожен може її витримати...

Немає коментарів:

Дописати коментар