29.04.20

Ми всі чекаємо виходу із карантину.  Хочемо нагадати користувачам про популярний історико-біографічний журнал «Личности», з яким можна ознайомитися в читальній залі бібліотеки. Кожен номер журналу містить шість-сім ілюстрованих нарисів про відомих особистостей. Серед героїв нарисів: політики і релігійні діячі, вчені та лікарі, письменники, художники, музиканти, актори і інші особистості, а також в бібліотеці багато новинок художньої літератури українських і зарубіжних авторів.

Книга Лінди Плант «Вдови» - шедевр детективного жанру. Багато років не було перекладів творів цього автора, книг її не було, ні в магазинах ні в бібліотеках. І ось тепер є. 
1983року, Лондон, але не туристичний а простий життєвий, брудний і з кримінальним життям. Спроба пограбування банківського фургона - всі бандити гинуть. І тоді в гру вступають їх вдови, які планують повторити пограбування і перемогти. Запаморочлевий сюжет.


Цікавим для прочитання є любовний роман В.Лиса «Соло для Соломії», достатньо серйозний, драматичний. Про складну долю звичайної дівчини Соломії. Це сповідь про щастя, любов, сльози і біль, самотність і віру в краще, пошуки любові і розчарування.        

 Сподобається, особливо чоловікам, історичний роман А.Кокотюхи «Червоний». За словами самого автора він про події в Україні після Другої світової війни – кінець 40-х років.
 
Бажаємо Всім здоров'я і до зустрічі в бібліотеці!






Немає коментарів:

Дописати коментар