08.10.24

Наші улюбленці

4 жовтня – у світі відзначали Всесвітній день тварин (World Animal Day) — міжнародний день, спрямований на привернення уваги людства до прав тварин та їх добробуту.
Сьогодні  колектив бібліотеки завітав у гості до учнів 2 класів НВК "Барвінок" на захід присвячений домашнім улюбленцям.  Діти представили фото своїх тварин та розповіли цікаві моменти з їх життя. 

          
   















З дітьми була проведена вікторина гра "Покажи - розкажи".



























03.10.24

Українське слово проситься до тебе

 В бібліотеці для учасників мовного клубу "Українське слово проситься до тебе" відбулася презентація та обговорення книг Андрія Куркова.


Сучасний український письменник і один з найбільш цікавих і прославлених діячів сучасного українського літературного процесу. Всі книги Андрія Куркова відрізняються яскравими персонажами і поглинаючими, захоплюючими сюжетами. За сценаріями цього письменника створено вісім кінофільмів, а в 2014 році він був нагороджений Орденом Почесного легіону Франції. Його твори перекладені на 36 мов світу.

01.10.24

Українці - нація незламних

1 жовтня Україна відзначає одразу два важливих свята: День захисників і захисниць та День українського козацтва. Під час широкомасштабної війни і дорослі, і діти найбільше мріють про те, щоб кожен воїн та кожна захисниця повернулися додому живими.
Цього дня в бібліотеці для учнів 2 -А та 2-Б класів НВК "Барвінок" була підготовлена книжкова виставка, проведена історична година "Українці - нація незламних", проведений конкурс - вікторина,  гра "Козак - козачка".