28.06.24

Оберіг нашої державності

 До відзначення Дня Конституції України в читальній залі бібліотеки була проведена патріотична вікторина "Оберіг нашої державності" та представлена книжкова виставка "Все буде Україна".





21.06.24

Емоційна компетентність

 

Сьогодні в читальній залі бібліотеки відбулося чергове арт- терапевтичне заняття "Емоційна компетентність" - це цикл арттерапевничних занять та тренінгів проєкту "Смуга"благодійної організації UnitedHelpUkraine.




19.06.24

Подаруй бібліотеці книгу

Підтримуючи акцію "Подаруй бібліотеці книгу" наші читачі - родина Набатових Валерія та Ольга подарували сучасні та цікаві книги, які дуже потрібні бібліотеці.


                   Дякуємо за поповнення бібліотечного фонду!!!


14.06.24

Емоційна компетентність

 

За останні два роки кожен з нас прожив багато всього: шок, страх, розпач, безсилля, злість. Тому для допомоги дорослим відновити свої сили, отримати ресурс та внутрішню впевненість, навчитися розпізнавати свої емоції та володіти ними  створений проєкт "Смуга".
14 червня в читальній залі бібліотеки відбулося арт-терапевтичне заняття, яке провела магістр психології, арттерапевт та наша читачка Крук Марина. 

Пані Марина є представником проєкту емоційної компетентності #SMUHA від #UnitedHelpUkraine. Мистецькі та ігрові заняття допомагають покращити взаємовідносини з собою, з іншими оточуючими. 





05.06.24

Голоси дітей

 4 червня в Україні вшановують пам'ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії росії проти нашої держави. Щорічно саме цього дня відзначають Міжнародний день дітей - безневинних жертв агресії. Підтримуючи акцію "Голоси дітей" в нашій бібліотеці пройшов майстер клас з виготовлення дзвіночків пам'яті, які символізують голоси вбитих маленьких українців.